Ruunala Games for fun!

Kuvia tapahtumasta 22.7.2023! Kuvat by @simoahtaanluoma Somer-Seristä.

Ruunala Games on matalan kynnyksen toiminnallisen urheilun tiimikilpailu, jossa pääset testaamaan yhteistyötaitojasi, sekä kisakuntoasi hauskoissa lajeissa oman työ- tai kaveriporukkasi kesken.

Ilmoita joukkueesi tästä!

Kilpailu sisältää monipuolisen kisakokemuksen huikealla fiiliksellä, sekä tiimihengellä keskellä kotoisaa Someroa. Kisassa on paljon välineistöä (mm. esterata, mönkijöitä, Concept Finrowing laitteistoa yms.) ja sitä myötä myös monipuolisia ja hauskoja lajeja yhdessä tiimin kanssa tehtäväksi. Matalan kynnyksen lajeja on luvassa kaikille osallistujille 3!

Jokainen osallistuja saa oman laadukkaan selviytymispakkauksen, joka auttaa matkallasi tässä eeppisessä kilpailussa! Varsinaisen kilpailukokemuksen lisäksi tarjolla on purtavaa niin suolaisen kuin makeaan nälkään lajien suorituksen välissä ja jälkeen sekä hauskanpitoa hyvällä porukalla. Tarjoiluista vastaa Huoltomestarit, Itse tehty by Katja ja Vilart.

Kisasta on jaossa palkintoja parhaista suorituksista, kisa-asuista ja kannustuksesta, mutta päivän päättyessä jokainen maaliin tullut osallistuja on voittaja! Otathan siis kaverisi tai työyhteisösi mukaan, tapahtuma on avoin kaikille! Kesän aikana on luvassa lisätietoja tapatumasta, sekä lajipaljastuksia.

Kilpailun järjestää kuntosali TNSport Somero. Yhteistyökumppanina kisassa kuntosali Sisuboxi, Sporttikone, Huoltomestarit, Itse tehty by Katja, Vilart, Somersora, Hoidaitseäsi ja Someron Rengas.

Tervetuloa mukaan!